Navigace Objednat se 774 257 292

Lenka Červinková, DiS.

Jmenuji se Lenka Červinková a dlouhodobě působím na klinice Smart Care jako vrchní dentální hygienistka. Tato profese se stala mým koníčkem, která mě neustále naplňuje. Jsem workoholik perfekcionista, který klade vysoké nároky na svůj tým a spolupráci mezi nimi. Věřím, že jedině komplexním přístupem s kvalitním léčebným plánem lze pacienta dovést až k vysněnému zdravému úsměvu. Největší odměnou mi tvoří vděčný úsměv pacienta z výsledku, kterého bylo dosaženo společnými silami.

V každodenní praxi se nejraději specializuji na náročné parodontologické stavy, které léčím dle protokolu Dr. Filippo Grazianiho. Ráda poznávám nové metody a postupy v oblasti stomatologie. Proto se pravidelně účastním nejrůznějších konferencí a kurzů. Věnuji se přednáškové činnosti pro děti a úzkou veřejnost, působím jako lektorka programu Dětský úsměv.

Ve volném čase čistím mozkové závity sportem. Jsem plaveckou a lyžařskou instruktorkou, ráda jezdím na in-linech, či cvičím v gymu. V minulosti jsem 13let závodně plavala.



Zavřít
Načítám