Navigace Objednat se 774 257 292

Bc. Katarína Dančová

  • Jsem vášnivý snílek s nadšením pro design a přírodu. Jako Slovenka z Turčanské kotliny obklopené horami a lesy oblibuji lezení po ferratách a cyklostezky.
  • Lidi mne znají jako perfekcionistku, která celý život zasvěcuje práci, ale mě pohání zápal pro dobrou věc. Považuji za životní poslání věnovat se týmu kolegů a specialistů, se kterými společně pracujeme na tom, aby od nás pacienti odcházeli spokojeni s výsledkem a zlepšili kvalitu svého života.
  • Úsměv je radost, vděk, procitnutí, požitek, sebevědomí, svoboda, odpověď na pozvání na první rande. Je to nástroj na sdílení pocitů s těmi nejbližšími i odpověď celému světu. Je to něco, co můžete nespočet krát darovat a zároveň něco, co Vám nikdo nemůže vzít. Proto mu chci v životě věnovat dostatek péče.
  • Sama jsem měla většinu svého života problémy se zuby a čelistními klouby, které jsem řešila ortodontickou léčbou a tak považuji za nesmírně důležité pracovat jak na osvětě ohledně domácí péče a předcházení problémům se zuby, tak na kvalitní péči a ošetření pacientů s již komplikovaným léčebným plánem. Jsem ráda, že mají pacienti s výsledky dobrou zkušenost a můžou se sebevědomě  prezentovat v práci, nebo na koberečku slávy. A skvěle se cítit s krásným úsměvem.


Zavřít
Načítám